screen 1
screen 2
screen 3
screen 4
screen5

Produse si servicii

  INCALZIRE PE BAZA DE CENTRALE CU PELETI SI CENTRALE COMBINATE LEMN/PALETI

Beneficiarii care nu opteaza pentru sistemul de incalzire/racire full ecologic cu pompe de caldura,pot alege tipul de incalzire care are la baza centralele cu peleti.

Incalzirea cu peleti este tot un sistem de energie regenerabila fara emisii de fum in gazele arse, cu un randament ridicat (peste 94%) ce asigura siguranta unei incalziri eficiente si economice. Din punct de vedere economic fata de energia rezultata din combustibilii fosili traditionali (petrol sau carbon), central cu peleti este mult mai ieftina.Peletii sunt o sursa buna de incalzire deoarece pentru producerea acestora mediul ambiant nu va fi afectat absolut deloc, avand in vedere faptul ca pentru ei nu se taie arbori, ci se folosesc deseuri provenite de la gatere sau de la prelucrarea lemnului.Protocolul de la Kyoto spune ca peletii nu se regasesc printre substantele care sa fie considerate poluante,acestia fiind considerati ecocombustibili.

In comparatie cu lemnul de foc, puterea calorica a peletilor este de 1,5 ori mai mare si centralele ce utilizeaza astfel de combustibili pot sa fie reglate in asa fel incat caldura sa fie la nivelul dorit. Spre deosebire de incalzirea cu lemne, incalzirea pe baza de peleti este cu mult mai eficienta iar acest tip de incalzire poate sa fie in permanenta controlat.

Centralele cu peleti au posibilitatea de a se alimenta automat fara interventia proprietarului. Peletii vor putea sa fie utilizati si la sobele cu lemne sau la boilere deoarece acestia au un randament foarte mare datorita faptului ca au un continut scazut de apa.

Centralele cu peleti au sertare de dimensiuni mari in care va fi colectata cenusa. Problemele de depozitare sunt ca si inexistente, avand in vedere volumul redus pe care il au peletii si faptul ca sacii pot fi utilizati pentru transportarea lor.

Societatea ECOSPACE ENERGY va ofera o gama larga de centrale cu peleti si combinate lemn/peleti ,functie de cerintele spatiului pe care doriti sa il incalziti si functie de bugetul pe care il aveti alocat pentru sistem.

In caz ca se doreste,putem asigura consultanta pentru optimizarea instalatiilor existente sau in curs de executie si montajul instalatiei.

Lucrari Ecospace Energy

screen 1
screen 2
screen3

Parteneriheliotherm activedesign

Contact Rapid

Telefon:

GALATI, BUCURESTI :
0740 810 021

E-mail

ecospace.galati@gmail.com