screen 1
screen 2
screen 3
screen 4
screen5

Produse si servicii

Pompa de caldura aer-apa.

Cu toate ca PDC aer –apa are cel mai scazut COP dintre toate PDC la care facem referire, ea este, alaturi de PDC sol-apa, una dintre cele mai vandute PDC din Europa.
Sistemul aer-apa este un sistem relativ simplu de montat si nu necesita lucrari speciale de amenajare ( sapaturi, foraje, etc.)
Dezavantajul major al sistemului este faptul ca nu poate functiona monovalent la temperaturi foarte scazute (incepand de la cca.-15ºC).
Aceste PDC pot functiona bivalent- paralel monoenergetic prin folosirea unei rezistente electrice care intra in functiune la temperaturi foarte scazute ( sub -15º C). Datorita acestui fapt puterea de incalzire este limitata.
Cu toate dezavantajele prezentate PDC aer-apa este extrem de utilizata atat la sistemele de preparare a apei calde menajere cat si la incalzire.


Acest sistem aer- apa-poate fi utilizat pe scara mare si la incalzirea piscinelor:

aer-apa are si capacitatea de a improspata si raci aerul din anumite incaperi in paralel cu producerea apei calde menajere.
Si aici firma ECOSPACE are o larga varietate de modele de PDC aer- apa combinate cu sisteme de aerisire si ventilatie. Aceste sisteme se preteaza in special la dotarea caselor cu consum scazut de energie (case pasive)Descarca Schema Aer - Apa

Lucrari Ecospace

screen 1
screen 2
screen3

Parteneriheliotherm activedesign

Contact Rapid

Telefon:

GALATI, BUCURESTI :
0740 810 021

E-mail

ecospace.galati@gmail.com