<
screen 1
screen 2
screen 3
screen 4
screen5

Produse si servicii

AERISIREA CONTROLATA A MEDIULUI LOCUIBIL

În ultimii ani - în comparatie cu anii precedenti - am adoptat o tehnica moderna în construirea si amenajarea locuintelor noastre si le-am dotat cu usi si ferestre închise etans. Nu avem nici un sensor pentru a sesiza concentratia de oxigen din mediul locuibil si nici corpul nostru nu reactioneaza pe moment. Noile geamuri si usi cu închidere ermetica nu permit un schimb de aer suficient cu mediul exterior.

Aerisirea mentine sanatatea, ambianta placuta, protejeaza constructia, iar optimizarea necesarului de caldura este imperativa. Printr-un sistem special de tubulatura , aerul din încaperi definite (bucatarie,hol,bai) se aspira, iar în celelalte încaperi se introduce aer proaspat. Aerul viciat este aspirat, trecut printr-un schimbator de caldura încorporat în aparat si condus în exterior.

În acest proces un procent de pâna la 90% din temperatura aerului aspirat se recupereaza transmitându-se aerului proaspat, acesta deja preîncalzit se furnizeaza încaperilor. Atât aerul proaspat cât si cel viciat se filtreaza printr-un filtru de polen. Pentru a spori gradul de eficienta al instalatiei, aerul pentru preîncalzire iarna, si racire vara, este trecut printr-o tubulatura ingropata în pamânt cu rol de schimbare a temperaturii.

Avantaje

  • - Aer proaspat suficient chiar si cu o izolatie perfecta;
  • - Filtrarea aerului înainte de intrarea în locuinta (alergie la polen);
  • - Aspirarea aerului viciat din încaperi (fum, bacterii, mucegai);
  • - Temperatura aerului recâstigata;
  • - Fara praf si zgomot;

Lucrari Ecospace

screen 1
screen 2
screen3

Parteneriheliotherm activedesign

Contact Rapid

Telefon:

GALATI, BUCURESTI :
0740 810 021

E-mail

ecospace.galati@gmail.com